Procés de participació ciutadana per a la transformació urbana de la Plaça de la Ribera

Amb l’objectiu de dur a terme una remodelació integral de la Plaça de la Ribera, des de l’Ajuntament hem posat en marxa un procés participatiu per implicar a la ciutadania en l’elaboració de propostes i suggeriments que ajuden a perfilar la futura plaça.

 

Volem saber la teua opinió!

Volem saber més sobre les inquietuds i necessitats de veïns i veïnes del barri, ja que és important recollir el major nombre de punts de vista possible per consensuar solucions, i per això et convidem a  omplir esta sencilla enquesta:

O bé descarrega les preguntes en paper (en valencià o en castellà) i deixa les teues respostes en la bústia que hem instal·lat en la plaça.

En què consisteix el procés participatiu?

Aquest procés participatiu consta de 4 fases, al llarg de les quals es duran a terme entrevistes, reunions, jornades i tallers. Totes aquestes eines estan pensades i dissenyades per a fer més inclusiva la creació del nou espai públic, i per  a aconseguir un projecte final més consensuat i adequat a les necessitats detectades dels diferents col·lectius que en fan ús.

 

01

Dissenyar el procés

02

Conéixer i escoltar

03

Co-crear solucions

04

Compartir i celebrar

Inici del projecte

Activitat infantil

El passat 16 d’octubre, i emmarcat dins la setmana de l’arquitectura, donàrem el tret d’eixida al projecte de remodelació de la plaça amb una activitat dirigida als més menuts. En ella es convidava als infants a reflexionar sobre quins usos es poden donar a la plaça, quins elements farien falta i on posar-los. Passàrem un matí molt divertit per compartir idees i aprendre molt.

I estigues atent/a, perquè açò tans sols acaba de començar…

En aquesta pàgina publicarem més informació sobre dates, activitats i conclusions del projecte.

#laplaçaésteua