A causa del fet que la situació sanitària provocada per la Covid-19 impossibilita les aglomeracions de persones, des de l’Ajuntament, com ja férem en setembre de 2020, es proposa realitzar un OUTLET EN TENDA de l’1 al 7 de març. La campanya consistirà a oferir productes amb descomptes dintre de la tenda, per controlar l’aforament, i durant una setmana per evitar que es reunisca molta clientela al mateix temps.

Accions a realitzar per l’ajuntament

Promoció de l’esdeveniment: Des de l’Ajuntament es repartirà cartelleria de l’esdeveniment, menuda i gran als tòtems, es publicitarà a xarxes socials i a les pantalles interactives i es publicarà el llistat de comerços participants.

Codi QR: Amb la finalitat de facilitar el contacte amb els possibles clientes, al costat de cada comerç participant trobarem un codi QR amb accés directe a les dades i localització, al catàleg de producte o al WhastsApp per al contacte directe, segons elegisca cada participant.

Aparador digital de Outlet: Al site Algemesí ho té tot inclourem un apartat de la campanya on els clients trobaran una plaça virtual amb les ofertes agrupades dels participants de manera que amb una visita tinguen la informació sobre allò que poden trobar. L’aparador també tindrà el seu propi codi QR per facilitar l’accés directe.


Fora de termini