Es procedeix a obrir el termini per inscriure’s a l’OUTLET EN TENDA octubre 2022. Per que hi haga temps de preparar la campanya, el termini per inscriure’s finalitzarà el dimecres 6 d’octubre de 2022.

L’activitat de promoció econòmica es durà a terme la setmana del 17 al 22 d’octubre, setmana en la qual, tots aquells que us adheriu a la campanya podreu oferir descomptes en tenda sobre l’estoc de les temporades anteriors. Des de l’Ajuntament us farem arribar cartelleria i “Rasca i guanya”, els quals inclouran premis per a qui compre als vostres establiments.

A més es realitzarà promoció de l’acció a xarxes socials. Recordeu etiquetar a OTEA (@algeotea) a les publicacions de Facebook i Instagram perquè es puga compartir allò que voleu promocionar. Per altra banda, ens agradaria recordar-vos la necessitat de respondre el qüestionari que us passarem en finalitzar la campanya. Amb les vostres respostes podem onèixer si aquestes accions de promoció econòmica són realment efectives. És per aquesta raó que us demanem que ho empleneu amb el màxim detall possible, sabent que mai es faran públiques les respostes de cadascun de vosaltres, seran dades anònimes que serviran per a estudiar la validesa de la campanya.

Termini tancat